tiistai 28. huhtikuuta 2015

Unohda kellokortti, ota mobiili työajanseuranta

Kellokortit ja tehdastyö ovat kuuluneet yhteen jo Chaplinin ajoista lähtien. Me väitämme, että työajanseuranta on silti edelleen ajankohtaista. Työn tekemisen ajat ja paikat vaan ovat monilla aloilla muuttuneet.

Perinteisillä kellokorttialoilla teollisuudessakin on yhä useammin tarpeita saada kulut ja kilometrit muistiin liikkuvassa työssä. Sitten ovat hälytyslähtöihin ampaisevat asentajat, kiertävät sijaiset ja kotihoitajat. Kaikki liikkuvat henkilöt tarvitsevat toimivan työajankirjausjärjestelmän. Enää ei riitä yksi kellokortti toimiston tai osaston seinässä.

Olemme huomanneet että kasvava joukkonsa työajanseurannasta hyötyviä ovat etätyöntekijät, jotka tarvitsevat oman työnsä todentamiseen työkaluja.

Jos työaikakirjausten tekeminen unohtuu, niin tulee ongelmia. Kellokorttilaitteelle on vaikea kommunikoida ulko-oven pamahdettua takana kiinni! Oletko koskaan kokenut sitä värisyttävää tunnetta, kun muistat matkalla kesämökille, että lomakirjaus unohtui? Ja miinusta tulee niin, että ropisee.

Siis ratkaisuahan tässä piti olla esittämässä! Saamanne pitää. Kellokortista parempi ratkaisu on oikeutesi. Vaadi itsellesi ja työllesi joustava ja henkilökuntaa palveleva työajanseurantajärjestelmä.

Meillä on sinulle juuri sellainen, joka toimii kuten pitääkin. Bonuksena tietysti se, että meidän järjestelmällämme voit laskea myös muun muassa palkat, laskuttaa ja pitää kustannukset tarkassa seurannassa kannattavuusmoduulimme avulla. Ihan kuten haluat.

Vaadi parempaa, vaadi Leimauslaite.fi!

Lue lisää: miksi leimauslaite?