torstai 5. elokuuta 2010

Mitä tarkoittaa Työaikanappi™ ja miten se toimii?

Työajan seuraaminen Työaikanapin avulla koostuu kolmesta osasta: Työaikanappi itse, Kellokapula ja Tuntinetti.
Kellokortti vaihtoehtoja tyoajanseurantaan nfc-rfid
Työaikanappi on pieni avaimenperä tai vaihtoehtoisesti seinään kiinnitettävä nappi, joka kulkee helposti mukanasi minne vaan.
Voit tunnistautua Työaikanapilla työkohteessasi, oli se sitten tien päällä, toimistolla tai rakennustyömaalla. Voit leimata itsesi sisään ja ulos, siirtyä kohteelta toiselle ”lennossa” ja leimata itsesi ulos välissä ja mennä takaisin sisään tai sisään uuteen paikkaan. Tiedot tyäajastasi siirtyvät automaattisesti Tuntinettiin.

Osaavatko työntekijäni käyttää Työaikanappia ja Kellokapulaa?

Taatusti osaavat! Työaikanappi on yksinkertainen ja helppo. Järjestelmä tunnistaa tyäntekijän ja työkohteen napin kosketuksella.

Lukulaite näyttää vain kyseiselle työntekijälle tarjolla olevat kirjausvaihtoehdot tai työkohde voidaan tunnistaa myös automaattisesti. Sekaannuksen vaara on minimoitu, ja työaikatiedot siirtyvät suoraan Tuntinettiin.
Tuntinetissä työaikatiedoista voi koostaa raportteja palkanmaksua varten tai laskuiksi ja niiden liitteiksi.

Se on niin helppoa, TOUCH AND GO!

Työntekijäsi oppivat Työaikanapin käytön nopeasti. Yksinkertaisimmillaan heidän ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin leimata itsensä sisään. Tämä voi tapahtua kahdella eri tavalla.

  1. Jokaisella työntekijällä on oma Työaikanappi, joka on pieni, avaimenperän kokoinen tunniste. He vievät sen työkohteessa olevalle lukijalaitteelle ja leimaavat näin itsensä sisään eli työajan alkaneeksi. Lukijalaite näyttää vain kyseiselle käyttäjälle sopivat kirjausvaihtoehdot tai kirjaa työntekijän automaattisesti sisään mikäli kirjausvaihtoehtoja ei tarvita. Työpäivän loputtua he leimaavat itsensä samalla tavalla ulos.
  2. Jos sen sijaan sinulla on työntekijöitä, jotka liikkuvat useiden eri työkohteiden välillä, voi olla järkevämpää hankkia Kellokapulat jokaiselle työntekijälle ja Työaikanappi jokaiseen työkohteeseen.
Mitä tarvitsen voidakseni kerätä työaikatietoja Työaikanapilla?

Tuntinetin ja Työaikanapin lisäksi tarvitset vain Kellokapulan. Kellokapula toimii lukulaitteena, joka lähettää tiedot suoraan palvelimelle (Tuntinetti).

Vaikka lukulaite vaurioituisi, eivät tiedot mene hukkaan, sillä ne ovat turvassa keskuspalvelimella!
Mistä tiedän, minkälaisen lukulaitteen tarvitsen?

Vain kellokapula riittää!
Kellokapula on näppärä, koska se on langaton, joten voit ottaa sen mukaasi melkein minne vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti